Palvelumme

Sähkö

Sähkötyöt

Taikoja emme osaa tehdä, mutta asennuksemme tuovat mukanaan lisää lämpöä, viilennystä, tehoa ja turvallisuutta – aina sitä, mitä eniten tarvitset! Sähkötöissä ammattilainen on paikallaan, sillä omilla virityksillä saatat vaarantaa paitsi rakennuksen, myös oman turvallisuutesi. Kutsu siis Ansioniemen Sähkön asentajat paikalle ja nauti valmiista lopputuloksesta.

Sähköasennuspalvelumme kattavat lähes kaikki rakentamisessa, saneerauksessa sekä huolto- ja korjaustöissä tarvittavat palvelut. Oli kyseessä sitten pieni korjaustyö tai suuren kerrostalotyömaan läpivienti, Ansioniemen Sähkö on ammattitaitoinen kumppani tehtävään. Muista myös monipuoliset korjaus- ja huoltopalvelumme!

> Referenssit-sivulta näet esimerkkejä päättyneistä projekteistamme.

Valaistus ja kotiautomaatio

Automaatio tuo kotiisi ajastettua valaistusta silloinkin, kun et itse ole paikalla. Ajastettu valaistus on hyvä ratkaisu esimerkiksi matkan ajaksi, jotta koti näyttää asutulta. Kotiautomaation avulla voit säätää eri kohteiden valaistusta porrastetusti ja ajastaa valot valmiiksi esimerkiksi heräämisaikaan tai illalla töistä tullessa.

Asennamme koteihin ja kiinteistöihin älykkäät automaatioratkaisut, joita voit hallita etänä älypuhelimella.

Aurinko­sähköjärjestelmät

Säästä sähkölaskuissa ja hanki energiatehokas aurinkosähköjärjestelmä! Uusiutuvan energian käyttö on ympäristöystävällinen teko, ja aurinkoenergian hyödyntäminen sähköntuotannossa on myös edullinen valinta. Saat omaan taloutesi kokoon mitoitetun ja kestävän energiamuodon.

Suunnittelemme ja asennamme tehokkaat aurinkosähköjärjestelmät kotien ja kesämökkien lisäksi uudiskohteisiin tai suurempiin kokonaisuuksiin esimerkiksi kouluihin tai teollisuushalleihin. Saat meiltä myös olemassa olevien järjestelmien laajennukset tai päivitykset tehokkaampaan ja nykyaikaisempaan versioon.

Tilaa meiltä aurinkosähköjärjestelmät asennuksineen helppona kokonaispakettina ja kysy lisää aurinkosähkön vaihtoehdoistamme! Aurinkosähköjärjestelmällä saat oman taloutesi kokoon mitoitetun ja kestävän energiamuodon.

Voimakoneet ja teollisuussähkö

Teemme sähköistykset teollisuudelle, konepajoille ja maatalouden tarpeisiin. Saat meiltä sähköasennukset ja kunnossapitotyöt esimerkiksi navettoihin, kuivureihin, konekatoksiin ja tuotantotiloille.

Teollisuuden sähköurakat sisältävät kaiken suunnittelusta dokumentointiin, ja voit solmia kanssamme myös huoltojen vuosisopimuksen.

Teleasennukset

Teemme teleasennukset luotettavasti lähes 30 vuoden kokemuksella. Saat meiltä tarvittavat työt aina yleiskaapeloinnista valokuituasennuksiin. Huolehdimme kokonaisuuksissa kaiken toimituksista tarvittavaan dokumentointiin.

Lämpö

Lämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on hankinta, jolla saat asumiseen paljon lisää mukavuutta. Säästät energiaa ja kuluja, ja saat kotiisi tasaisen lämmön säästä riippumatta! Ilmalämpöpumput sopivat omakotitaloihin, rivitaloihin sekä loma-asuntoihin, ja niitä voidaan asentaa niin vanhoihin taloihin kuin uudiskohteisiinkin.

Ilmalämpöpumpun etuja:

  • säästö lämmityskuluissa
  • puhtaampi sisäilma
  • ilman viilennys kesällä.

Tilaa Ansioniemen Sähköltä ilmalämpöpumput, ilmavesilämpöpumput, maalämpöpumput ja VRV-järjestelmät. Saat meiltä koko paketin laitetilauksesta asennukseen ja laitteiden huoltoon.

Lämpöä, viileyttä ja puhtautta
Olemme Daikin-, Mitsubishi- ja Toshiba-lämpöpumppujen valtuutettu jälleenmyyjä ja asentaja. Huollamme  ilmalämpöpumput Lahdessa sekä koko Päijät-Hämeen ja Itä-Hämeen alueella luotettavasti ja nopeasti.

Ota yhteyttä ja tilaa nopea lämpöpumppujen huolto!

Daikin
Japanilainen Daikin on maailman johtava lämpöpumppujen ja jäähdytyslaitteiden valmistaja. Laadukkaat ja erinomaisen suorituskyvyn omaavat Daikin-ilmalämpöpumput ovat moninkertaisia testivoittajia ja sopivat erinomaisesti suorasähköllä lämmitettäviin omakotitaloihin ja loma-asuntoihin.

Tutustu Daikin-valikoimaan:
https://www.daikin.fi/fi_fi/tuoteryhmat/ilmalampopumput.html

Mitsubishi
Mitsubishin ilmalämpöpumppujen valikoima tarjoaa erityisesti kylmiin sääolosuhteisiin suunniteltuja lämpöpumppuja. Vaativissakin sääoloissa tehokkaat ilmalämpöpumput toimivat kesäisin sisäilman viilentäjinä. Laitteiden tehokas suodatinjärjestelmä puhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja pitää kodin sisäilman raikkaana.

Tutustu Mitsubishi Electric -lämpöpumppujen englanninkielisiin sivuihin:
https://www.mitsubishielectric.com/en/products-solutions/index.html

Toshiba
Toshiba-lämpöpumput tunnetaan kestävästä laadusta ja viimeisimmistä innovaatioista. Toshiban lämpöpumppujen käyttökohteita ovat kiinteistöt, kesämökit, autotallit ja tietyin reunaehdoin myös kerrostalot. Lämmitykseen ja viilennykseen sopivat lämpöpumput tuovat kotiisi erinomaista suorituskykyä ja asumismukavuutta.

Lue tarkemmat laitetiedot Toshiba Suomen nettisivuilta:
https://www.toshibasuomi.fi/

Huolto ja takuu
Ansioniemen Sähkö huoltaa ilmalämpöpumput Lahdessa ja koko Päijät-Hämeen ja Itä-Hämeen alueella luotettavasti ja nopeasti. Ota yhteyttä ja tilaa nopea lämpöpumppujen huolto!

Kunnossa­pito

Kunnossapito

Laitteistojen ja järjestelmien säännöllinen kunnossapito lisää niiden käyttöikää ja yleistä turvallisuutta. Muistathan, että lain mukaan vain alan rekisteröidyt ammattilaiset saavat tehdä erilaisia sähkötöitä.

Suoritamme säännölliset kuntotarkastukset ja huollot esimerkiksi taloyhtiöiden, tuotantolaitosten ja julkisen sektorin sähköjärjestelmille ja laitteille. Kysy lisää vuosisopimuksistamme!

Kunnossapidon palveluitamme ovat:

  • sähköjärjestelmien huolto
  • ilmalämpöpumppujen huolto
  • turvajärjestelmien huolto
  • kiinteistöjen sähkökunnossapito.

Lämpökuvaukset
Kiinteistöjen lämpökuvaus auttaa havaitsemaan ajoissa esimerkiksi piilevät sähköviat tai rakenteiden vuotokohdat. Teemme lämpökamerakuvausta etenkin teollisuuskiinteistöissä osana sähkökunnossapidon palveluita. Sähkökeskusten lämpökuvaus parantaa paloturvallisuutta ja auttaa havaitsemaan mahdolliset viat ajoissa.

Turva

Turva

Lisää turvallisuutta kotiin tai työpaikalle! Tilaa Ansioniemen Sähköltä kulunvalvonta- ja hälytinjärjestelmät, jotka sopivat yhtä hyvin kesämökkiin kuin teollisuuslaitokseen. Suunnittelemme ja toteutamme eri kohteisiin luotettavat ja nykyaikaiset turvajärjestelmät toiveidesi ja käyttötarpeen mukaisesti. Käytämme laitetoimittajia, joiden tuotteet sopivat parhaiten kiinteistösi suojaamiseen.

Etäkäytöllä toimivia valvontajärjestelmiä voidaan asentaa lähes kohteeseen kuin kohteeseen. Olemme asentaneet laitteita muun muassa seuraaviin tiloihin:

  • vapaa-ajan asunnot ja loma-asunnot
  • omakoti-, rivi- ja kerrostalot
  • liike- ja toimistotilat

Palvelemme turvajärjestelmien suunnittelussa, myynnissä ja asennuksissa. 

Scroll to Top