Ansioniemen Sähkö Oy Hartolan Vuoden Yrittäjä 2009

Hartolan Vuoden Yrittäjä 2009 on Ansioniemen Sähkö Oy ja yrittäjäpariskunta Juhani ja Ulla Talikka. Ansioniemen Sähkö Oy on vuonna 1993 perustettu sähköurakointiliike, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat sähköasennusten lisäksi myös turvajärjestelmät, ilmalämpöpumput ja gsm-ohjaimet.
Toimitusjohtaja Juhani Talikan luotsaaman sähköurakointiliikkeen toimialue kattaa koko Suomen, mutta pääasiallisesti töitä tehdään Itä-Hämeen ja pääkaupunkiseudun ympäristössä. Ansioniemen Sähkö Oy on osa valtakunnallista Elektria-ketjua, ja sillä on toimipisteet Hartolassa ja Joutsassa. Ansioniemen Sähkö Oy työllistää johdon lisäksi 14 ammattitaitoista asentajaa.

Valintaraati piti Juhani ja Ulla Talikkaa pitkän linjan menestyneinä ja rehteinä yrittäjinä, sekä yritystä merkittävänä työllistäjänä Itä-Hämeen alueella. Yrityksen toimintaa on aktiivisesti laajennettu teknologian kehittyessä ja lisääntyessä alalla. Toimitusjohtaja Juhani Talikka on ollut myös aktiivinen vaikuttaja kunnallispolitiikassa sekä vahva urheilun ja nuorisotoiminnan tukija.